Musik som hobby

Vi är ett bra land Sverige, det finns många som utövar musik i detta land och gör det riktigt bra dessutom. Vi har ett bra rykte om oss att kunna producera och skriva musik som den stora massan tycker om. Att ha musik som hobby behöver inte bara innebära att man pysslar med musik utan att man är riktigt nördig då det kommer till att lyssna på musik.

Att Spotify skulle skapas av Svenskar var inte få föga överraskande med det utbud av både musik, låtskrivare och producenter som levererar musik i detta land. Det finns många därute som njuter av musik på regelbunden basis, man samlar skivor och har kolla på vissa musikstilar som ingen annan. Hemma så kanske man satsat på en stereoanläggning där ljudet verkligen kommer till sin rätt.

På resa eller när man inte har tillgång till sin stereo så är det kanske ett mp3 bibliotek i senaste modellen av iPhone och ett par Iphone hörlurar som gäller för att njuta av den musik man gillar. Dagens mobiler och hörlurar har hög kvalité så att man får en behaglig ljudbild när man lyssnar på sina favoriter.

Att ha musik som hobby kanske också innebär att man är med i något hobby band som spelar musik i någon form. Körverksamheten är också stor i Sverige så det kan mycket väl tänkas att man gärna vill vara med och sjunga i en kör av något slag. Dels får man en gemenskap men också uttrycka sig i form av sång.