Vilken är din hobby och intresse

För vissa så kanske en hobby och ett intresse mer som en livsstil. För andra så kan det vara en avkoppling från det man vanligtvis gör om dagarna. Oavsett så kan det finnas en anledning till att vi vill hålla på med något som vi kanske inte vanligen håller på med. En hobby och ett intresse kan tillföra mycket i livet.

Det gäller att hitta det man har ett intresse för. kanske det är så att prickskytte är det som du är intresserad av. Vi har skrivit om detta intresse tidigare som du kan läsa här. Om du väljer pistolskytte så finns det säkert föreningar och någon skytteklubb du kan ansluta dig till. Då kan man hålla på under ordnade former och få möjligheten att vara med på olika tävlingar om du visar dig vara duktig på just skytte.

Försök att hitta någon sysselsättning som gör att du har något att göra på din fritid. Det är inte bara själva sysselsättningen som kan vara trevlig utan även om du tillsammans med andra sysslar med något. Det kan vara en bokklubb där ni väljer ut en bok som ska läsas och sedan så diskuterar ni i grupp vad ni tyckte om boken.