Pimpa din kalender

En kalender är alltid bra att ha och kan användas till mycket. Det finns mängder av olika typer av kalendrar och det kan ibland vara svårt att bestämma vilken man ska välja.

calendar

Dels finns det vanliga väggkalendrar som är perfekta att ha uppe på väggen i sovrummet eller köket, dels som en påminnelse om vilken dag det är, men också som ett ställe där man kan skriva sina egna anteckningar och viktiga händelser som man vill komma ihåg.

I dagens samhälle använder nästan var och varannan person en smartphone och i den finns det ofta en avancerad kalender som går att använda. Många tycker dock att det är både enklare och smidigare att ha en fysisk kalender där man kan skriva ner sina tankar och kolla upp framtida händelser. Oavsett vad du har för anledning till att använda en kalender är det roligt om den är snygg och personlig. Fina och användbara kalendrar hittar man hos Kalenderkungen.

Smycka din kalender

Det finns mängder av kalendrar i olika färger och mönster, men det roligaste är så klart köpa en enkel och odekorerad kalender och hitta på sin egen utsmyckning av den – då får man verkligen en personlig och rolig kalender som man gärna vill ha med sig överallt! Endast kreativiteten sätter stopp här och det finns hur många sätt som helst att pimpa sin kalender på. Förutom att förändra utsidan genom att måla och smycka den, så kan du även göra insidan rolig och personlig. Bilder hjälper minnet att minnas viktiga saker och sådant som du ska komma ihåg kan du till exempel sätta ett speciellt klistermärke bredvid, vilket gör att du bara behöver tänka på vilket klistermärke du har för att komma ihåg vad som är uppskrivet.