Skapa egen kostym inför halloween

Okej, vi vet att vi är tidigt ute men bättre det än att du får våra tips en vecka innan det är dags. Vad skriver dom om kanske du undrar? Jo, att skapa en egen halloweenkostym! Det kan i alla fall vara bra att förbereda en del om det ska skaffas saker som du kan skapa något av.

Känner du att det är för tidigt eller om du inte alls har något intresse av detta just nu. Då kan du med fördel ta en titt på avdelningen för halloween hos Partyhallen som säljer produkter för just detta. Det beror helt och hållet på hur mycket tid man vill lägga på sin halloweenkostym. Den 31 oktober nu 2019 så smäller det och det gäller att man har allt klart både för sig själv och för barnen.

Det finns mycket inspiration att hämta från nätet om du själv vill pyssla fram din halloweendräkt. Klart att det kan ta lite tid för att skapa något unikt. Men om man är ute i god tid så kan man säkert få till något extra ordinärt. Välj något tema som du tycker om så kan det förenkla det hela. Kolla runt på loppisar och annat efter de kläder och material som du kan komma att behöva använda.

Samla på dig allt eftersom och kasta inte något som du kan få användning av när du ska börja skapa. Låt fantasin flöda och om du redan börjar nu med din skapelse så hinner du med förändringar om du önskar det. Samla ihop ett gäng och inspirera varandra kan också hjälpa om fantasin börjar tryta. Du ska se att du kommer vara den bäst utklädda på halloween.