Ett stort intresse för dans

Finns det ett stort intresse för dans i familjen så kanske man letar efter tillfällen då man kan utföra sitt stora intresse. bara på senare år så har intresset ökat för just dans. Musik och dans är för många något som man använder för att hålla sig i form. Att göra en karriär kräver mycket av den som dansar men som hobby och intresse så kan man dansa och på så sätt få röra på sig.

Finns det barn i familjen upp till åtta år så kan man med fördel kolla en aktivitet som hålls av Funkykidz. Där kan barn i åldrarna 2 upp till 8 år vara med och dansa och ha roligt. Med duktiga instruktörer så får barnen lära sig enklare koreografier som man tillsamman med en massa andra bra få släppa loss och röra på sig till musik. Dansklasserna delas upp i tre grupper i åldersindelning. För de yngsta i åldern 2-3 år så är förälder med. I åldersgruppen 4-5 och 6-8 så är det inga föräldrar som är med.

För alla åldrar så anpassas koreografen av proffsiga dansare och ger en pedagogisk genomgång av hur danser ska utföras. Funkykidz finns i flertalet orter i landet så kolla upp på deras sajt var din närmaste Funkykidz finns. När man bestämt sig så fyller man i formulär och boka sitt barn till danskursen. Starten är i början av terminer så se till att boka i god tid innan terminsstart. I slutet av varje termin så bjuds familj och vänner in för en storslagen avslutning i danslokalen. Då får man visa upp vad man fått lära sig.