Spännande pyssel

Att pyssla är alltid kul att pyssla med så att säga och det nästan oavsett vad det handlar om för pyssel. Här kommer därför några spännande pysseltips som förhoppningsvis kan fungera som lite inspiration för alla pysslare därute, såväl stora som små.

Hitta saker i naturen

Något som är väldigt roligt att göra är att pyssla med sådant som man hittat ute i naturen och sedan göra lite olika saker av detta. Med hjälp av grenar, blad, kottar, snäckor, bär och mossa med mera går det att göra otroligt mycket spännande. Man kan lugnt säga att endast fantasin sätter gränser.

Pimpa

En pysslig sak som alltid är kul att göra är att som det heter pimpa olika saker, vilket innebär att man på olika sätt smyckar till exempel sin mobiltelefon, sin kalender eller varför inte sitt fotoalbum.

Pyssel till jul och påsk

Julen och påsken är utan tvekan de två högtider man förknippar mest med pyssel på olika sätt. Till jul är det till exempel alltid kul att pynta granen och kanske till och med göra egna dekorationer och till påsk är äggmålning näst intill obligatorisk.